Perut sakit mengeras

Hi mommies nak tanya , ad tak mommies kat sini rasa kalau tido pusing kiri kanan tu sakit kt perut , lagi2 bila bangun dr tido tu Allahu sakit kt perut tu lain mcm and perut mengeras. Tp kalau bediri bejalan tkde rasa apa pun

4 Balas

Sama juga. Nangis juga kalau sakit sangat. 😵.. Kadang berakhir dgn tidur terlentang. Pastu sakit betol nak mengiring balik. 💁🏻‍♀️

sama la, memang seksa sungguh nak bangun bila dah baring. Pastu sakit bahgian bawah jgk

haah sama. makin susah nak cari position yang best utk tidur. sabar je lah

Yup sama.. Lg2 mkin beso baby xdok diam..