luka ceaser berdarah 😭😭😭😭

salam nak tanya , maaf terpaksa post gambar luka ni . saya nak tanya , haritu luka ceaser bahagian hujung kanan saya berdarah . dah pergi hosp , nurse kata biasa je, cuma kena rajin keringkan je katanya luka saya pun ok . tapi harini luka ceaser bahagian tengah saya berdarah 😭 . serious cuak dah rasanya . saya tak pandai tgk luka tu terbuka atau tak . ni terbuka kee ?? saya tak tahu nak pergi hosp atau tak . sebab haritu pergi hospital pun nurse perli2 saya cakap tu normal je takda apa nak di risau . nurse siap cakap kalau àda jangkitan pun palingan saya dah demam . hmm risau pulak

luka ceaser berdarah 😭😭😭😭
2 Balas

hye mommy. .sye czer 2 kli. .kalo dlm smgu luka mcm lmbab2 2 norml. .mommy kne rajin2 lap kn..pas 2 slalu kring kn ..dlm mgu ke 2 pon sma. .kne rajin lap kn..kring kn. bia kn luka 2 bngaii. jgn slalu trtutp. .slalu dlm mguu prtma mmg nmpk luka mcm 2. .InsyALLAH xde pape 2 ..take care mommy

Hi awak, macam mana ya? Luka tu terbukak ke tak? Sebab saya punya pon tetiba keluar darah sikit cmtu tapi takde nampak terbukak pon. Saya pon tengah risau

2y ago

awk pergi hospital x masa luka tu?