luka czer

hi mommis naktanya ada tak yg luka czer belum kering sepenuhnya ? saya harini dah 34hari tapi luka dekat pemati benang masih belum kering bila cuci mesti berdarah tapi bila pergi kk nurse cakap normal cuma perlu cuci ja

2 Balas

tak pasti la sbb saya seminggu dah kering takde darah. takde cuba pergi hospital balik ke?