Tumpang tanya

Salam nak Tanya.. kalau perut sakit macam sengungut tapi x keluar haid adakah tanda2 nk pregnant? Maaf tanya sbb xde pengalaman pregnant sebelum ini.

4 Balas

sy ttc 2 thn, tiap kali sakit snggugut mmg akan mngharap pregnant.. tp seminggu lepas tu period. huhu. nak lebih yakin cek guna upt. beli upt byk2....kt shopee byk jual. sy dpt result positif upt beli kt shopee je, lepas smua upt tu positif, baru beli clear blue.....skrg dh 7 bulan, ank 2nd. ank 1st dh 5 thn.

ttc kan? jd celup upt je. sng citer.tak trtye2.

Test upt supaya x tertanya2 sis.

sis better g kk utk cek