Awal kehamilan

Assalamualaikum ibu2.. tumpang tanya.. kalau x pregnant ada ke Line samar mcmni ye.. nak kata line tu kembang saya dah banyak upt negatif xde pon naik mcmni..saya selalu migrain, pedih ulu hati, sakit perut mcm gastrik/lapo walaupun dah mkn tetap sakit perut lagi..ada ke pregnant mcmtu ye..maaf xde pengalaman.. #Ttc3tahun

Awal kehamilan
6 Balas

sis da berapa hari delay period,mungkin positif result..lg satu,sis tgok result lepas berapa minit drop urine tu..kalau sis x confident,try cek guna upt lain pulak,sy cadangkan clear blue digital,kalau clear blue biasa kadang false line..harap ads rezeki sis. #ttc2tahun

3y ago

doakan saya ye.. terima kasih awk😘

of sis lewat period sis boleh try lagi dlm 2 3 hari lagi or seminggu sbb kdng² hormon kencing kita tak trbaca...kalau ad rezeki lebih..sis beli clear blue ...or sis prgi klinik swasta for confirm...

3y ago

terima kasih awk

try 5-7 hari upt selepas missed period . . takut hormon hcg x byk lagi masa ni jika pregnant. harap test lepas ni sis dpt positive. aamiin ❤️

repeat upt bru puan...ni cm xjelas..tgu 2-3hri lg delay, lpstu cek...1st urine wktu subuh tu..

better buat upt sml... yg ni cek selepas berapa minit sis?

Evap line tu. Line putih, tepi2 line tu je dye tersejat