Nak tanya pasal spotting

Hai mommy. Sorry sy nk tnya, sy skrang pregnant dalam anggaran 4 weeks macam tu. Normal ke keluar darah mcm ni? Tapi x ada rasa sakit perut. Adakah ni spotting? Maaf bertanya. First time#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

Nak tanya pasal spotting
6 Balas

sya dah msuk 10hri darah keluar.doc hnya bgtau tu drah spooting.skrg pn tgh ada dlm wad..scan bby dlm 5w mnggu mcm tu.sya pn xde rsa skit prut..bla byk brgerak dn brjln lg byk drah trun..doc suruh sya brehat di rumah dan xbleh buat kerja2 berat..sya agk risau jgk dgn kndungan sya skrg..

10mo ago

ouh itu namanya spotting 10 hari?saya pn pelik kenapa doc masa tu cakap dah 4 minggu lebih pregnant tpi dalam kiraan kalendar masa keluar darah mcm 7 hari itu baru 3 minggu lebih,tkpasti period ke tk masa tu lagipun takda sakit perut,

Saya pun Ada bleeding dah 5 hari dah . Bila scan dari bawah doktor kata ok takde tanda keguguran ape semua … cuma kene rehat lebih sikit .. yes memang risau , kene banyak doa okay mummy 🥺🤲🏻

2y ago

Sama sy pn hampir sminggu. Darah penuh pantiliner. Risau. Tp doc kata smua okey. Org tua2 panggil bunting harimau/bunting pelanduk. Ada yg mcm tu smpai 9 bulan katanya doktor. Tu sy risau. Skrang dh masuk 5 weeks

sy mcm tu jgk da spotting darah..baby msuk 4week5day bru blik scan pagi..mula² xda darah kluar..at least ptg kluar bnyak darah..baby pun keguguran..sis bnyak berehat yer

sis pegi klinik n bgtau doc da check upt pregnant tp suddenyly ade bleeding.. tunjuk gmba ni.. kalo scan mungkin xnampak lg sbb bru 4w..

2y ago

Oh baik2. Terima kasih yaa 🤲🏻

Better jumps doc segera . Bahaya bleeding waktu pregnant

2y ago

Sama2. Take care

kna g klinik

2y ago

Terima kasih ❤️