Awal kehamilan

Assalamualaikum.. tumpang tanya..ada x ye awal kehamilan rasa sakit kepala hari2.. ari2 sakit sikit2 dan rasa seperti cecair keluar..maaf xde pengalaman.. ttc3thun.. terima kasih

Awal kehamilan
1 Balas

sy. dr bulan pertama sampaj skrg dh 4 bulan nak masok 5 bulan. sakit kepala terpakse telan panadol utk ibu mengandung. sehari kadang 2 bijik sy telan.

3y ago

saya hari² sakit kepala.. sekarang badan rasa nk demam.. ada x simptom hamil ye