Tambah susu badan.

Hi mummies, kalau kita makan pil perancang boleh tak kita nak makan ubat tambah susu badan yg beli dkt farmasi tu? ada apa apa kesan tak ya? ☺️ #firstmom #ingintahu

1 Balas

Tiada keperluan pun ubat tambah susu badan ni sbb ada cara yg betul untuk cukupkan susu ibu. 1. Kerapkan penyusuan ikut demand baby 2. ibu makan makanan cukup nutrien seimbang, minum air kosong secukupnya 3. be happy, elakkan stress, kerap bersenam termasuk senaman untuk dada. 4. Doa , dikurniakan susu yg cukup utk ibu dan anak. 5. Follow Kaunselor laktasi Owh Diyana dll.