Nak tambah susu badan

Ada tak yg pernah consume mana2 susu yg boleh tambah kan susu badan , boleh bagitau nama susu tak?? ☺️☺️

5 Balas

saya amalkan minum red date,longan cina dan buah goji sis..ada yg org jual atau nk jimat boleh beli ke yg dlm paket2 biasa ada kt section rempah..selain milk booster,3 benda ni mmg menyihatkan dan badan pun tak rasa cepat letih..sis boleh try 😊

saya bersalin emergency czer,baby terus masuk nicu,lepas 3 hari baru ada air susu tp bila pump keluar titik2 saja,boleh bgtau cara pump yg btul tak,baby dah 5 hari kar nicu blm merasa susu ibu lg,saya blh lawat 5 minit je tiap hari

mkn kurma boleh. mnum air barli boleh. yg penting kena selalu bgi bby menyusu or pump. mind set pon kena seiring la nak susu kan bby.

klau sya x minum susu ap ii cuma mkn lobak putih je x smpai sehari habis baju basah dengan air susu

lobak putih.... 2 jam sekali wajib pam keluarkan.. kalau tak.. sakit bengkak susu...