Nak tambah susu lepas amik pil perancang

Hi mommies, lepas amik pil perancang, susu drop sangat. Ada cara tak nak tambah susu badan lagi?

7 Balas

Saya makan noriday pun affect susu badan. Saya stop pill, merancang cara lain then banyakkan makan sayur hijau, karot putih, susu kurma. Banyakkan minum air juga & kerapkan baby df/pump. Stable balik

awak amik perancang apa?, maybe ikut badan kot. sbb so far saya makan noriday/oralcon susu still ada. n maybe awak kena makan makanan yg meriahkan susu ke.

3w ago

awak ada tanya misi tak?, kot tak serasi ke, atau dia bole suggest apa2x . tapi bab berat terbalik dgn saya, saya makin mnurun. sampai rasa tak confident tgok diri sendiri makin keding. 😂 .

Paling penting kna sgt bykkn pngambilan air. Mnum air la sng atau mkn yg ada sup2. Klu kurang air dlm bdan mcm mna mau produce susu kn

cuba mkan lobak putih buat lh sup,then mkn oat ,paling utama minum air putih byk2 lpstu mindset always kena sentiasa positif

3w ago

Ok mommy. Nanti nak try semua. Thanks mommy!

first sy gna noriday susu meriah,sec sy try oralcon susu kering sy stop terus rancng sndiri..

Ambil jenis perancang apa tu?

3w ago

Saya makan oralcon mommy. Drop terus rasa