Susu apa sesuai untuk pregnant 12 weeks ?

Salam nak tanya boleh minum susu start bape minggu dan susu apa yang sesuai?

13 Balas

Doc saya suggest susu HL itu bagus. Nak naikkan hb tiap hari makan buah jambu batu. Hb saya kekal 11,12 keatas.. Jangan skip makan la buah jambu batu nak tambah buah delima pilun okey kalau saya malas nak kupas buah delima saya beli pati delima bancuh dgn air suam tak payah letak apa2 gula or madu. Sebab awak baru lagi kan. Selamat mencuba 😊