start minum susu

Hi saya nak tanya start berapa minggu kena minum susu ye? Untuk mommy yg ada gasttric susu apa yang sesuai ye?

2 Balas

saya dr awal mmg dah minum susu sis.. then x serasi plak.. minum je susu muntah2.. bgtw nurse diorg suh mkn pil kalsium utk kuatkan tulang mummy n baby... erm... maybe sis blh try mana2 susu khas mcm anmum ke

Boleh minum fresh milk.. mcm sy lactose intolerant + gastrik, sy blh minum susu HL low fat je..

5y ago

Yup.. better ambil yg low fat milk tanpa perisa, sedap pn sedap..