Salam ibu2, Susu Karihome ni sesuai tak untuk ibu hamil?? Sy sekarang 24 week.

Salam ibu2, saya nak tanya ibu hamil sesuai tak minum susu kambing Karihome ni? Sebelum ni saya minum susu Dutch Lady putih tapi sekarang dah 24 weeks, rasa nak minum susu ni pulak. Terima kasih ibu2 semua.

Salam ibu2, Susu Karihome ni sesuai tak untuk ibu hamil?? Sy sekarang 24 week.
1 Balas

kalau dah ada tulis for pregnant women tu should be sesuai. boleh pertimbangkan ingredients jugak, kalau guna tinggi boleh elakkan. sy cuma minum susu fresh milk sbb lebih kena dgn tekak. tapi ramai kenalan sy minum karihome ni