Ganilia & iberet boleh consume sekali tak?

Salam, nak tanya.. boleh ke kita campur makan ganilia & iberet sekali? Atau salah satu sahaja? Saya skrg 27w and ada masalah hb low, gdm on diet control & skrg carpal tunnel syndrome. Mohon bantu bg pendapat. Thank you.

Ganilia & iberet boleh consume sekali tak?
1 Balas

Ada consult doctor tak? Macam saya memang doktor pakar prescribe suruh makan zincofer 8 pagi, ganilia 8 malam. Kalau makan sekali tu tak sure tapi better asing kot. Papepun tanya doktor dulu yaa