Benang bekas jahit

Salam, nak tanya benang bekas jahit akan hilang atau dia just akan tertanggal je? Sbb sy tgk kt bhgian miss v sy ni benang mcm tertanggal. Tp sy xtahu dia tertanggal tu dh sembuh atau tbukak balik. Kalau tbukak, sakit tak nk jahit balik kt klinik swasta? Dia bg bius kan. Dh 25 hari bpantang

1 Balas

Kebiasaannnya benang akan tertanggal kalau luka dah bercantum. Kena tengok selalu luka tu. Kalau awak tak yakin, boleh je pergi check.