baby 2020

Hai nak tanya. Saya baru gugur bulan 9 haritu..gugur 7 minggu..sekarang saya pregnant balik dalam 5minggu ..nak tanya selalu p scan minggu berapa dah nampak kantung dan baby..6minggu nampak xlagi heartbeat?

2 Balas

Hai sis.. Baik tunggu sehingga 8minggu keatas baru scan.. Nk jelas, pegi scan 3d. Mhl sikit tp jelas

Mse sye 6w scan perut nmpak kantung je. Bila doc buat tvs alhamdulillah ade kanting n heartbeat da