luahan sakit hati

Salam.. nak share psl mil yg ada mulut celupar.. sakit hati bila balik je umah mil mesti persoalkan berat badan kita.. bukan sekali 2.. tp dah bnyk kali.. ckp kita badan besarla apala.. mmgla da mengandung.. tahula anak n menantu pompuan dia yg lain kurus mengandung pon cantik je badan..sy sorg je yg badan besr.. tk pyhla nak tanya psl berat pastu bgtau menantu n anak dia yg lain psl badan kita.. lps tu cakap nnt kita lahirkan anak badan besar.. bole dia ckp nnt anak saya 4kg lahir.. sedap2 je mulut nak mengata.. pulak tu mengata kita pada menantu yg lain plk.. sakit betul hati ngn org tua tu.. dala pape minta tolong ngn kita.. pegila minta tolong ngn menantu cantik2 tu semua.. sakit hati tau ?.. sy tk suka mil sy.. ni luahan sy.. bole la mommies bg nasihat supaya saya tk down n tk fikir apa yg dorg ckp buruk psl badan saya.. sedih

2 Balas

Sabar lah sis.. Happy kan baby. Jangan stress2.. Pekak kan telinga.. Buta kan mata.. Orang buat apa2 diam je.. At least sis pregnant.. Saya mak mertua. Kakak ipar. Tiap kali balik perak. sebok cakap eii berisi nya. Emm badan dah gemok.. Sambil2 usap perut dah ada isi ke?? Allahu lagi koyak mental aku!! Belum nak ada rezeki lagi.. Start dari tu malas dah balik jenguk keluarga suami.. Sebab tu saya pilih duduk jauh.. Tak ada orang yang menyakitkan hati..

4y ago

InshaAllah aamiin. Sis kuat semangat okey. Jangan sedih2 taw.. Semoga dipermudahkan urusan sis bersalin nanti..

.. hmm.. sabar je lh sis

4y ago

Mmm tq sis.. cuma kkdng bende2 mcm ni buat stress 😢