1st pregnancy (15weeks)

salam n hi smua.. just nk tnyer, sape2 pernah alami pendarahan (coklat2 gitu warna dye).. kdng sminggu shari jer ade tp dlm keadaan kuantiti yg sikit mcm kita nk period gitu.. kadng sminggu tu xde langsung kuar... kandungn sye nk masok 15weeks... any tips or supplement yg boleh sye amek?? sye dh refer doktor, tp doktor mse tu ckp xleh nk check sbb mse tu sye xde pendarahan tu.. so kne pantau jer lepas nie..

1 Balas

dah scan tak? kalau baby xde pape.. insyaAllah xde masalah.. rsenye maybe rahim x kuat.. kena makan ubat kuatkan rahim jika ade bleeding pape.. try beli kat farmasi nama ubat duphaston.. mahal ckit.. tp kalau risau boleh mkn.. pape consult doctor dulu ya

5y ago

ade scan... doktor ckp ok jer.. tp tulh.. kte nie dh lh 1st time.. tetiba ade bleeding.. tp tulh.. boleh dira bleeding.. kadng sminggu skali jer.. tu pon ckit jer... anyway.. thank for the respond n suggestion