Baby besar dr usia kandungan

Salam n slmt tghri mommies smua..sapa cni ad @ pernah alami bby besar dr usia kandungan??..skrg sy 32w4d,ank k'3..td checkup n 1x scan utk 32w..doctr ckp,bby besar dlm 34w3d..lg 2w checkup n scan blik,tgk mcm mn..sbb doctr ckp risiko xboleh bsalin normal..due sy 13.03.2021

4 Balas

sy pun sama,kata baby besar ...ada gdm,tapi dapat bersalin secara normal by 38 weeks 2nd baby ...berat baby 3.63kg

4y ago

Ouuh..yaa ka sis,sy xda gdm..minum air gula 2x result normal jgk..sma mcm 2 ank sblm ni..cuma sy perasaan mmg sy lbih kpd mkn n minum yg mnis²..keputihan pn mjadi,on off jgk..