Pengalaman kena covid

Salam n slmt ptg..nk tanya, sape ade pengalaman positif covid time mengandung ni..ade ape2 risiko x pd bayi dlm kandungan.

1 Balas

wslm. sy pernah positif covid masa 19w bulan Julai yg lepas, 5 hari kuarantin kat MAEPS. Masa kt MAEPS tak ada langsung check baby, bunyi jantung baby pun takde yg check. Bila dh habis kuarantin terus pergi klinik swasta utk check up dan alhamdulillah, baby elok sihat. skrg baby pun dh lahir, dah 2 minggu lebih usia. sihat elok je 😊

2y ago

alhamdulillah. syukur. kita boleh tahu ke baby boleh berjangkit dgn kita ke tak? risau status dia