detail scan

Salam n selamat ptg nak tanya berapa bulan yg sesuai untuk buat detail scan ye ???

12 Balas

Sy buat dalam 20w. Time tu dah boleh nampak elok baby & organ2 dalam. Dr cakap jgn buat terlalu awal @ terlalu lewat sebab kalau awal sngat x jelas sebab baby kecik lagi, kalau terlalu lewat nanti susah nk tngok organ2 dalam okay ke tak sebab bila baby makin besar tulang makin keras jadi bila scan susah nk tngok bahagian dalam.

18w ke 24w sis. Tpi sye buat mse 21w +. Scan nampak clear da baby tnjuk pistol dia 😄😂

18- 24 weeks , klu lama tunggu nanti baby besar susah sket nk scan.

Sy muka pregnant tiap bulan scan sebap nk tw perkembangan bby....#

18 ke 24w..tp nk cantik blh tengok jantina dgn jelas 20w ke 24w

berapa ye harga untuk scan detail ?

Bergantung pd klinik, 18w-24w.

4y ago

Welcome sis. Stay safe. Jaga diri 😘

18th to 24th weeks..

After 20 weeks 🤗

20week ke atas