DETAIL SCAN

Detail scan sesuai buat pda week ke berapa ye? #firstbaby

4 Balas

waktu paling ideal melakukan detail scan ialah antara minggu ke 18 hingga minggu ke 24 kehamilan, iaitu ketika bayi berada dalam saiz yang sesuai untuk meneliti keseluruhan kepala dan badannya ..jika ada sesuatu yg abnormal brlaku spnjng perkembangan baby dlm kandungan.mg dpmudahkan segalanya amiin

Ank prtama sya buat masa 20week keputusan sama ngn baby lahir dan ank ke2 pun sya akn buat 20week nnti 🤗

Sy bercadang nk buat detail scan masa 22week nanti..

Sy buat masa 19 weeks.