As salam hai nak tanya,saya nk tanya detail scan sesuai kandungan berapa minggu ?

11 Balas

td sya baru klinik kerajaan buat scan .tnya doc tu bila msa sesuai buat detail scan.dia ckp dlm 18-24w..lebih dari tu baby da besar..susah nk tgk detail..sya pn da 24w..xtaw bila nk buat detail scan

sy buat 23minggu, alhamdulillah semua baik² , jantina pun dia tk sabar2 nk tunjuk 😅 pastikan klinik yg ada pakar bt detail scan ya

sy buat masa 22 weeks. tp nk okay . 24 weeks 25 weeks . sbb baby kecik xkecik . besar xbesar time ni . so cun.

Sy buat 28weeks...alhamdulillah.... semua okay...

Baru nampak live dr aishah td 18-22weeks

Doctor I dah buat detail scan masa 20 weeks.

Biasa 18w hingga 24w..

6bulan ke atas😊

2y ago

Tq sis

20w keatas