bayi tidur mengiring

Salam n selamat pg ibu semua. Baby sy nk masuk 4bulan. Normal ke bayi tido dia mengiring sendiri. Bila terlentangkan, dia mrah lpas tu ngiring balik ?‍♀️.

9 Balas

Smla sis.bby sy prem lahirnye..skrng nk msuk umo 3 bln pn suke tdo mengiring .kekdg mil bsing kata sok xblnce kepala bby nti leper sebelah... Kita pn xleh nk watpe 😔dh alihkn trlentang..bby akn alih sndri tdo mengereng ikut selesa dia..hew3

Baby sy drp umur 2 minggu lebih dh mengiring sendiri.. dia selesa mcm tu.. lgpn kalau tdo terlentang je, blkg dia jd berkuap n bpeluh..

Yup, normal tu. Bby sy dlu pun mcmtu jgk..huhu dah besar ni okay je tido mcm2 posisi haa 😆😆

Normal..maybe dia lebih selesa tidur macam tu

normal je lg bgus sb xtersedak susu

Sama cm anak sy 4b

Yes it's ok

Normal sis

Bg sy tu normal. Sbb diorg tgh dlm fasa nk bljr meniarap xlma lg. Lg 1, bgs tdo mengiring supya bby x asyik terkejut.