kadang berdegup laju

As Salam n morning mommy2 sy pregnant 15w 1d n sy nk tnya ada tk mommy preggy kat sini jantung kdg berdegup laju..sbb sy kdg mcm tu..

1 Balas

saya pun mcmtu, nadi sya slalu atas drp 100 tiapkali checkup. Doc ckp if laju lg,kna buat ujian tiroid

5y ago

yup, if sama je laju.doc akn suggest utk tiroid test. kalau result tiroid tu negatif,maybe doc akn suggect pulak utk electrocardiogram iaitu check jantung,tkt jantung pulak problem. hopefully nothing serious. awak pnya nadi berapa slalunya? atas drp 100 atau bawah?