keguguran 😭

ya allah ya tuhan ku 😭 aku tak sangka ya allah di hari mulia jumaat 14/05/2021 saya keguguran untuk anak kedua hm 😭 tktahu nak cakap mcm mana doakan saya ye semoga ade rezeki yang lain semoga saya kuat harungi semua. 😌 tunggu mama di syurga ye muhammad al firdaus 😢❤️

keguguran 😭
32 Balas

Salam takziah sis.. Semoga sis kuat.. Banyak2 kan bersabar ye.. Faham sgt perasaan sis.. Sy juga mgalami perkara yg same beberapa kali.. Semoga kita semua dikurniakan rezeki zuriat di mase akn dtg.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Jage diri elok2 ye sis.. Berpantang dulu.. Bg rahim sihat balik.. InsyaAllah nanti ada rezeki baru.. Aamiin..

3y ago

2 minggu je..

Salam takziah..saya pun keguguran baru2 ini usia 10weeks kandungan sulung..semoga ibu2 yang mengalami keguguran/kehilangan anak ini tabah menghadapi ujian..walaupun perit untuk menerima tapi percayalah,ada Hikhmah disebalik perkara yang berlaku..Allah akan beri rezeki yang indah lagi..kuatkan semangat ya♥️

Sis kuat ya, saya pun sama keguguran bulan 4 haritu, 7 weeks.. sis banyakkan bersabar, saya tahu perasaan sis.. InsyaAllah ada rezeki yang terbaik Allah nak bagi kat kita nanti..

3y ago

hm baik sis 😭 insyaallah aminn saya dokan sis2 semua ye semoga dikurniakan cahaya mata aminn ya Rabbal Alamin 🤲

Sabar ya sis , semoga kuat insyaallah doa yang baik baik , allah maha adil , dia akan gantikan lagi rezeki anak nanti insyaallah amin 🥰 takziah sis

insyaa Allah ada rzeki lg..reht byk2 mnum herba insyaa Allah lekat nti.syapn gugr bln 9 hri.alhamdulillah Allah bg rzeki bln 1..😇

terima kasih pada yang doakan saya semoga kite semua ada rezeki moga allah perkenankan doa2 ibu2 semua amin ya Rabbal Alamin 🤲🥰

Takziah. Sabar ya puan. In shaa Allah ada rezeki lagi. Saya doakan semoga dipermudahkan segala urusan puan. Jga diri elok elok 🥺

3y ago

insyaallah sis tq sis amin ya Rabbal Alamin 🥰

Salam Takziah,Smoga sis tabah..Insyallah ade rezeki lain nnti Allah nak bagi.. sy pon kguguran kali ke 3, buln 2 hritu..

takziah. Sy alami 1mac2021. baby 1st lepas 2 tahun menunggu.. semoga tabah yah puan. inshaAllah ada rezeki lagi akn dtng🤲

3y ago

tq sis insyaallah semoga kite semua ade rezeki lepas ni aminn 🤲🥰

sabar ya sis...kuatkan semangat...pikir 1 je..Allah akan gantikan dgn yg lebih baik...sy da 2x gugur...