1tahun ttc😖

Salam n hai semua. Doakan sy dan suami dikurniakan zuriat secepat mugkin pd tahun ini ye, InsyaAllah, amiinnnn. Suami sering kali kelihatan sedih sekiranya tiap2 bulan -ve. Ini kerana ramai kawan sekampungnya yg kahwin pd peringkat sama mcm kami iaitu hanya beza beberapa hari n beberapa minggu saja, tp Alhamdulillah dah lekat. Tp kami belum ada rezeki lagi. 1tahun 1bulan ttc😔 doakan sy dan suami ye supaya dipermudahkan segala urusan n dikurniakan rezeki zuriat secepat mungkin🥰🥰

8 Balas

Aminn. Moga cepat sis ada rezeki zuriat. Sementara tu jgn stress2 dan enjoy life berdua. Saya doakan semua berjalan lancar ❤️❤️