TtC

Doakan saya dipermudahkan segala urusan.. Dikurniakan zuriat..

21 Balas

Amin Ya Rabbal Al amin, Kalau sis nak ikhtiar bole pm sye 01139883644 sbb sye amalkan makan Mamomhope 2botol daa pregnant, sye ade lebih kalau nak boleh whatsapp, rasa sedap

Aamiin. Semoga ada rezeki zuriat untuk kita dalam masa terdekat ni. Cepat atau lambat itu yg terbaik untuk kita 🙂

Semoga kita semua yang menunggu kehadiran zuriat kita dipermudahkan segalanya ❤️in shaa allah aamiin

Aamiinn..doa utk sya jga sis..s'moga allah makbulkan doa kita..

Amin, semoga dapat rezeki anak Dan dipermudahkan sglanya.

In shaa Allah..aamiin Ya Rabbal a'lamin..doakan saya jugak

amminnn sama kita inshallah cycle kalini ya

Amin insyaAllah doakan saya juga ya. 😘

Amin..semoga doa sis makbul...

Amin. Doakan sy juga..