admitted harini.doakn ya

Salam n hai mommies.. Esok sy pagi sy czer.. Sbb baby songsang n darah tggi. Doakn sy ya.. Thx🌹❤

admitted harini.doakn ya
46 Balas

trima kasih semua.. maaf bru tgok ni. alhamdulillah berkat doa n izinNya dprmudahkn smua.. bsalin 37weeks berat bby 2.60 bby girl. sgala puji pada Allah. ❤

semoga selamat sume nye sis..selamat berpantang.. welcome to the world baby...sy pn tgh monitor hypertension...takot jugk..hrap2 sume nye ok jugk utk sy..

wslm... macam mane pbedahan sis aritu berjalan dgn lancar ke? semoga sis & baby berikan kesihatan.. Amiin.. #03Dec20  #IbuRA #TAPSuperMoms

Sy pn bby songsang, tpi emergency czer. Xsempat pn kena tahan wad, dtg LR ptg doc scan terus kena czer mlm tu jgk😥semoga dipermudahkan sis.

Smg dipermudahkan semuay mommy. Slmt bersalin. Moga baby pun selamat keluar & sihat InshaAllah. Stay Positif mommy. 💐

semoga dipermudahkan ye kak . doa yg baik baik ja ok . baca doa dalam hati jgn putus berdoa

Semoga Allah permudahkan segala urusan ,jangan banyak fikir ye,banyakkan selawat

semoga Allah swt permudahkan segala urusan awk dan ibu² yg lain trmsk sy aamiin

semoga dpermudahkn smua smsa bersalin n semoga mmy n bby sihat hendaknya

smoga akk ngn baby sihat sentiasa..moga Allah permudahkan segala urusan