Doakan saya

Salam.. tolong doakan saya ya.. harini warded jalan da buka 3cm.. tp kene masuk air n ubat sbb tk tahan sakit contractions.. doktor suruh rest esok baru tngk jalan bape cm.. doakn saya ya semua supaya jalan buka cepat n mudah semuanya.. semoga Allah mudahkn n balikkan semula doa mommy2 semua.. saya doakn yg tgh tnggu hari n warded semoga dipermudhkn urusan mommy2 juga.. ❤️

Doakan saya
194 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan dan diringanoan segala kesakitan. Moga pengorbanan yang dilakukan ibu menjadi satu bukti jihad ibu untuk melahirkan seorang anak. Moga Allah memberkati mu 💞

Alhamdulillah terima kasih semua saya dah selamat bersalin 26june2020.. terima kasih atas doa n kata2 semangat dr mommy2 semua.. semoga Allah mudahkn urusan mommy2 yg lain.. InShaAllah 🤗

ya fattah, ya fattah, ya fattah, engkau maha membuka ya fattah ,buka lah,laluan utk ibu ini bersalin dengan semudah mudahnya Ya Allah, aamiin aamiin aamiin ya samik ya mujib

Saye penah ..sye punye 3cm ketat.dokter ckp dh boleh bersalin tpi kne cari 10cm..sbb cm saye tetap same..dokter tak bgi lame lme takot air ketubang kering...

semoga dipermudahkan aamiin . sya pun tengah tunggu hari jer nak bersalin .. lagi 9 hari . doakan sya warded sblum due .

Basahkan bibir dengan selawat nabi serta diiringi doa "La Ilaha Illa Anta subhanaka inni kuntu minazh-dzolimin."

Moga dipermudahkan urusan puan.. Sy pon dok contraction tp still boleh tahan.. Jd x serah diri lg.. 😅

semoga dipermudahkan ,banyakkan zikir dari awal sampai akhir,dengan zikir dapat kurangkan sikit rasa contraction.

4y ago

Aminn.. inShaAllah tq mommy

semoga dipermudahkan urusan bersalin ye 🥺 teringat saya minggu lepas bersalin. pon bukaan 3 cm huhuhu

InsyaAllah. Semoga Allah permudahkan dan ringankan urusan bersalin puan. Semoga semuanya baik2. Aamiin..