Alahan Teruk

Salam mummy semua, saya preganant 6w anak ke 3, saya hadapai alahan teruk untuk 2 minggu ni, sepanjang hari perut saya, saya rasa seolah2 masuk angin dan sebu, dan tekak sentiasa loya, skrg saya tak boleh buat apa, baring, duduk pun semua serba tak kena, saya da cuba makan kerap tapi rasa tetap sama, anak pertama dan kedua alahan tak seteruk ni hanya muntah2 sahaja, mummy2 ada idea tak nak buat macam mana... Terima kasih

1 Balas

Waalaikumussalam wbt... Saya masa preggy anak 1st alah teruk jugak... Pernah warded... Nak buat apa serba serbi tak kena... Baring jaaa... Makan... Pastu muntah balik... Sampai perut 6bulan baru okey... Selama tu hadap jalaa... Memang takda ubat alah ni...