uri dipintu rahim

salam sis..nk tye.. now 28 weeks.. normal ke uri still kat bawah lg… scan kk ritu.. doc bg surat refer pakar.. risau sgt2 .. uri xmenutup laluan,just kat tepi ..

2 Balas

sis. doc detect uri sy bawah masa 16w. uri naik masa 22w aritu. 3cm. dan doc ckp mmg akan terus naik. lepas solat mmg sy lamakan sujud. doa banyak² ye sis sbb benda mcm ni doc ckp apa2 pun mmg kena doa jela sbb takde specific cara utk naikkan uri tu. buat mcm biasa & jangan stress2 okey

8mo ago

sebelum ni belum naik lagi eh sis?

Insya Allah, masih boleh bergerak lagi tu naik ke atas. Sujud lama selalu.

9mo ago

inshaAllah… doakan sy yea… tq tips❤️