ganti pose

Salam mummy semua.. cmne mummy2 smua ganti pose mse pregnant? Sbb sy mse sahur mnum susu dan mkn kurma serta mknn bert dh.. tp bila smpai tengahari.. perut pedih.. n mse berbuka xdpt mkn bnyk.. perut jd pedih sgt.. cm dh terlampau kenyang... Bhye x kt kandungan.. sy dh 29week...

2 Balas

Sis boleh try consult dgn doktor nanti doktor akan cuba bg penyelesaian Sbb sy dulu ganti puasa masa first trimester mmg sakit perut tp xselalu so sy boleh je teruskan. Tp kalau sis sy xsure. Sbb dah 29 weeks patutnya xde masalah cuma risau hal lain. Kne tanya doktor cemana

5y ago

Haah tu laa org ckp time bf lagi penat sbb xckup tenaga. Kalau boleh time pregnant ni ganti terus senang nnti xyah fkir.