Pedih Perut

Assalam mommy's semua.. Sy preggy br 10weeks. Bdn terasa lemah Sgt lesu letih. Mkn pun xselera. Berat dh turun 3kg?Haritu g check doc sbb sakit dada n pedih perut doc bg ubat gastric mcm gaviscon n histac. Mkn ok sikit tp jd balik. Nk tdo pun xleh nak lelap. Letih Sgt jd nya.. Ada x mommy's yg lain bpengalman mcm sy? Blh share x?

1 Balas

Makan sikit2 tapi kerap sis. Nanti oke, saya mula2 mcm tu la dah masok 3 bulan baru oke.

5y ago

Sy mkn pun xselera.. Tp paksa jg jamah masa breakfast n lunch. Bila ke ptg mmg ssh nk masuk mknn.. 😭Doakan sy cpt beransur pulih ye..