Caffein lover

Hye..sy ni penggemar nescafe.. Pg2 sarapan msti kne ade nescafe.. Xde kafein, sy lemah.. Since preggy ni.. Pg2 dh kne mkn ubat mse perut kosong. Nurse advise jgn amik kafein sbb kafein akan halang penyerapan ubat. Ape yg boleh sy ganti dengan kafein?

2 Balas

huhu sy minum je ubat lepas mkn or minum susu . alhamdulillah hb naik . setiap org lain² . sy kalai mkn ubat mase oerut kosong . hb tak bkh naik langsung

Susu atau jus oren sis.