Kemas barang

Salam mummy, ada yang 33 weeks ke hehehe barang and hospital Beg mummy dah letak dalam kereta siap siap ke 🥰 alhamdullilah baby aktif and kuad makan, ibu dia makan x sampai 2 jam dah lapar semula. Persiapan semua dah buad, menunggu kelahiran baby saja. Semoga anak Kita baik baik and sihat saja ❤️❤️❤️❤️❤️#firstmom #firstbaby

13 Balas

bagusnye! mcm nk bagus! jgn macam saya. skrg saya 33w packing baby je. barang mommy tk beli tk kemas langsung. tetibe harini masuk ward sbb contraction. kelam kabut laki kite mengemas sorang entah pape je yg dibawa 😂

8mo ago

Saya malam td pun nyariss kena ke hosp, Dr klinik suruh sbb mengeras lama, tp pagi harini ok dah, baby gerak cukup, cuma tula nk kena pack nii baju maknya, barang baby dlm kereta dahh

sya 30w Ritu dh cuci baju baby basic je 3pcs baju set. dh pack dh pon. brg mummy je blm lagi pack. 38w+ dh MLS nak pack brg mummy 😅 brg baby pon yg lain blm cuci lagi 🤣 brg utk pack hospital je DH cuci dh pack.

same, dah siap pack semua. semua baju baby dah basuh.... skrg nak rehat je kje, xlarat nak melayan duduk lame lipat baju ke basuh ke...hehe jadi mmg buat awal2...

8mo ago

Ya sis paling2 nak kena masak skrg memang berdoa Allah bagi kekuatan padahal tapak kaki dah xboleh berdiri lama. Heee semoga dipermudahkan urusan sis bersalin ❤️🤲🏻

34weeks, 80% done packing & ada sikit sikit je lg barang mommy nak pack. Semoga dipermudahkan urusan kita semua mommies yang bakal melahirkan anak. Love xx

8mo ago

Alhamdullilah well done mummy. Perasaan sekarang excited nak beranak. Makin anak Aktif, makin xsabar. InshaAllah doakan untuk mummy due Nov semua dipermudahkan urusan bersalin ❤️❤️❤️❤️

Saya 35 week belum ada mood nak mengemas, tapi dah mula ada rasa sakit. Harap semuanya dipermudahkan urusan ibu ibu di dalam group ni.

8mo ago

Wahhh 35 weeks dah sis! Saya baru nak masuk 34 dah ada rasa semangat nak beranak. Hahahaha. Sis semoga dipermudahkan urusan bersalin 🤲🏻🤲🏻❤️

sy 33w,, saya barang bby dah kms. barang saya tgh fikir lagi apa nk bawak...awak barang mommy bawak apa je boleh kasi idea ..

Saya nak masuk 34w dah blum prepare bag spital lagi sbab blum dtng mood nak packing tu.. baru siap basuh2 baju baby smua minggu ni😅

8mo ago

Hehe nampak relax mommy nya. Kalau xde masalah apa2 kesihatan semua baik, memang mood x datang. Hehe sebab menunggu cukup bulan kan sis. Hehe saya pun Tangguh2 dah berapa hari, risau sedar2 dah 37 weeks je 🤣🤣 semoga dipermudahkan urusan sis bersalin ❤️🤲🏻

sy msuk trimester 3 dh siap bsuh n pack..nurse sruh buat awl² tkt nt xlrt..mmg xlrt skrg 35mggu..

Ohmaiiii dah 38 weeks sis! Semoga dipermudahkan urusan bersalin 🤲🏻❤️ hhehehe

baku baby dah siap kemas. baju ibu belum lagi..saya nak masuk 36 minggu..hehhehehe