Kemas barang

Salam mummy, ada yang 33 weeks ke hehehe barang and hospital Beg mummy dah letak dalam kereta siap siap ke 🥰 alhamdullilah baby aktif and kuad makan, ibu dia makan x sampai 2 jam dah lapar semula. Persiapan semua dah buad, menunggu kelahiran baby saja. Semoga anak Kita baik baik and sihat saja ❤️❤️❤️❤️❤️#firstmom #firstbaby

13 Balas

Ohmaiiii dah 38 weeks sis! Semoga dipermudahkan urusan bersalin 🤲🏻❤️ hhehehe