Kemas barang

Salam mummy, ada yang 33 weeks ke hehehe barang and hospital Beg mummy dah letak dalam kereta siap siap ke 🥰 alhamdullilah baby aktif and kuad makan, ibu dia makan x sampai 2 jam dah lapar semula. Persiapan semua dah buad, menunggu kelahiran baby saja. Semoga anak Kita baik baik and sihat saja ❤️❤️❤️❤️❤️#firstmom #firstbaby

13 Balas

same, dah siap pack semua. semua baju baby dah basuh.... skrg nak rehat je kje, xlarat nak melayan duduk lame lipat baju ke basuh ke...hehe jadi mmg buat awal2...

9mo ago

Ya sis paling2 nak kena masak skrg memang berdoa Allah bagi kekuatan padahal tapak kaki dah xboleh berdiri lama. Heee semoga dipermudahkan urusan sis bersalin ❤️🤲🏻