Kemas barang

Salam mummy, ada yang 33 weeks ke hehehe barang and hospital Beg mummy dah letak dalam kereta siap siap ke 🥰 alhamdullilah baby aktif and kuad makan, ibu dia makan x sampai 2 jam dah lapar semula. Persiapan semua dah buad, menunggu kelahiran baby saja. Semoga anak Kita baik baik and sihat saja ❤️❤️❤️❤️❤️#firstmom #firstbaby

13 Balas

Saya nak masuk 34w dah blum prepare bag spital lagi sbab blum dtng mood nak packing tu.. baru siap basuh2 baju baby smua minggu ni😅

9mo ago

Hehe nampak relax mommy nya. Kalau xde masalah apa2 kesihatan semua baik, memang mood x datang. Hehe sebab menunggu cukup bulan kan sis. Hehe saya pun Tangguh2 dah berapa hari, risau sedar2 dah 37 weeks je 🤣🤣 semoga dipermudahkan urusan sis bersalin ❤️🤲🏻