Kemas barang

Salam mummy, ada yang 33 weeks ke hehehe barang and hospital Beg mummy dah letak dalam kereta siap siap ke 🥰 alhamdullilah baby aktif and kuad makan, ibu dia makan x sampai 2 jam dah lapar semula. Persiapan semua dah buad, menunggu kelahiran baby saja. Semoga anak Kita baik baik and sihat saja ❤️❤️❤️❤️❤️#firstmom #firstbaby

13 Balas

Saya 35 week belum ada mood nak mengemas, tapi dah mula ada rasa sakit. Harap semuanya dipermudahkan urusan ibu ibu di dalam group ni.

9mo ago

Wahhh 35 weeks dah sis! Saya baru nak masuk 34 dah ada rasa semangat nak beranak. Hahahaha. Sis semoga dipermudahkan urusan bersalin 🤲🏻🤲🏻❤️