New mom , 6week 3 days

Salam mummies, bila mummies bukak buku pink di kk ya ? Ada yang kata w6 dh boleh . Kena bawak apa je ?

4 Balas

Yang penting sebelum 12 weeks. Nak bukak buku pink kena ada temujanji. So dah boleh call KK atau walk in untuk dapatkan tarikh temujanji. Nanti nurse akan bagitahu dokumen apa yang kena bawak. Ikut KK masing2. Tempat saya kena bawak - IC sendiri -Salinan IC suami - Salinan sijil nikah - Bil air/api

3mo ago

Faham, memang macam tu caranya. Bila tak berangkat, kita yang kena walk in huhuhu. Sama-sama. Tahniah awak🌹

salinan ic isteri salinan ic suami salinan sijil nikah salinan bill api/air yg penting sebelum 12weeks sy 9weeks dah buka sbb takmau kena bising tapi nurse situ cakap awal sangat buka buku entah kena perli atau apa hehehe

saya buat buku pink masa 7 weeks . call kk tk jawab . masa walk in diorg amek no tepun lps tu dia bg tarikh lain . mcm kk tmpt sy dia wasap je mntk details kita . beria sy bawak semua document 😅😅😅

Saya bukak buku pink masa scan dah nampak heartbeat , time tu dah 8weeks dah