Kk

Salam mummies, saya nak tanya boleh ke kalau kita bukak buku pink di kk yang bukan zon kita? Agak-agak kena halau tak ?? Sebab saya ikutkan kena bukak buku dekat kk pasar moden gombak dekat kkkl tapi agak jauh dari rumah,dengan suami selalu outstation.

6 Balas

Saye pun kena halau sebab bukan klinik kawasan situ.,tapi nasib baik nurse klinik tu bagi nama klinik yang betul dekat area saye 😬

try je g kt yg berdekatan dan bgthu knp dtg situ..In sha Allah ok misi lau explain elok2

Kalau area sy mmg x terima kalau bukan zon. Mmg kena halau🤣🤣🤣🤣

Boleh try call / pegi explain elok2. InshaaAllah. Tp kena inform dua2 KK.

Xbole.. mesti bukak buku pink dekat kwasan sis jgk..

Sy pernah pergi.. kne halau.. hahaha.. dia suh buat lat tempat kita duduk jgak🤣

5y ago

Ya sis..sy pn sama2 dgn husband 🤣 sekurang2nya kurg rasa malu🤣🤣