Bukak buku pink kena bawak apa ?

Hi saya dah 11 weeks. Bukak buku pink kat kk kena bawak dokumen apa ya ? #firstmom

6 Balas

sy baru bukak buku pagi tadi, kena bawak :- bil api/air terkini copy ic suami & isteri gambar scan dari klinik swasta copy sijil nikah buku pink anak sebelum ni (jika ada)

bawa surat kawen, ic laki dan kad pengenalan kamu. tu jak, sya baru jak bulan lalu buka buku pink juga. gambar size passport 2 keping stiap seorang.

kalau kk kawasan saya , surat nikah ic bil api atau air buku pink ank sebelum ni ( kalau sebelum ni dah ada anak )

Saya baru bukak buku tadi.. klu kk kat tempat sy kena bwk ni, 1. Scan 2. Sijil nikah (copy) 3. Buku pink anak sblm ni

Salinan IC wife & husband (2 set) Salinan sijil nikah (2 set) Gambar passport wife & husband (2 set)

2y ago

Thank you awak

ic, sijil nikah

2y ago

okay thank youuuu