salam momy sy buntu ada tak mcm sy

baby saya 25 hari baby boy..kerap sangat jeluak dalam sehari sebab bila dah minum susu dah sendawakan dah tapi nangis2 minta susu lagi..sy bf kn baby.. letak atas tilam nangis nk susu dok gigit2 tangan..pastu minum susu jeluak lagi..kiranya dy dah kenyang tapi nak lagi susu..sy pening dan letih sgt2..ada mcm sy x..? nk tidoq kan dia pun payah..

5 Balas

kadang tuh ,pampers penuh ke ,dia x selesa ke ,sejuk ke ,panas ke ,atau nak mengempeng je ke ...anak saya baru 18 hari kadang susu ,2 onz tk cukup so tmbh lgi satu onz ...baru tido...kdg dia ade terjeluak sikit tp x selalu lah ...

kita sama. tp anak sy baru 18hari. kadang² tu smpai sy yg menangis sbb stress sngt. apa yg sy buat, sy menyusu sambil baring. so dia tdo terus. btw ank sy jarang jeluak

12mo ago

ank sy 10 kali suus 10 kali jeluak

Sama anak saya pun , skrng baru hari ke 9 .. dah sapu minyak semua ..

12mo ago

adakah ini normal?

Awak dah check perut baby? Suasana baby panas atau sejuk?

12mo ago

nk mgenpeng pun ye jugak..keyang pun mintk lagi..tpi jeluak blik