berpeluh

as salam momy2 sme..mmg prgnt nie. kite rse pns2 ke..??bpeluh2..mse bulan 1-4 xpun..strt nk msk 5 bulan trse bahang dye..

20 Balas

Ye saya pun sama. 5 bulan ni terasa panas sangat tiap malam. Pasang aircond & kipas pun tak terasa sampai saya kena mandi tengah malam. Tak boleh tahan sebab panas sangat berpeluh peluh

5y ago

tulaaa awk..pns sgt2..org len sjuk..kite yg pns..

yup.. lagi nk dekat bersalin cam 8bulan nie dah laa kerap kencing , pahtu panas badan ngan cuaca panas lagi huishh mandi xkira masa daa.. 2 3 pagi pon bgun mandi gak

29week, Tido dalam bilik ada aircond lena je rasa. Bila siang hari, nak2 duk masak kt dapor lenjun baju basah, rasa nk letak kipas atas kepala. Huhu...

5y ago

hehehehe..smelh

Samalah..sy pon dh 5 bulan bru rase panas..slalu peluh bnyk kt bhgian leher..keje dlm air cond pon berpeluh..igt sy sorg je mcm tu hee

5y ago

hrheheh..redha jelhkn..

Ye sis.. sy ni dh 38w sehari dalam 4/5 kali mandi kalau siang tu 😑 panas mmg tk boleh bawa bincang.. rasa nk rendam badan dalam kolah je

5y ago

hehheehhe...aduhlh..dugaan sgguh utk kite kn..tp xpelh..demi ank..😍😍😍

waalaikumussalam . yaa sis.. tu normal yee.. lagi dekat due nanti , lagi selalu rasa macam tu . banyakkan minum air masak...

Samalah. Aircond office yg biasa sejuk pun skrg sy kata dah rosak. Sb xsejuk2. berpeluh sy. Padahal badan sndri yg panas. Hahah

5y ago

hehehehe.

Sepanjang preggy saya rasa bahang peluh semua ada. Dah bersalin automatically badan sejuk balik 😂

5y ago

xsbr nk bsalin..tp lmbt lg..hehebe

Sama dgn sy... Masuk bulan ke 5 ni panas Sgt.. Smpai timbul ruam kat tangan..

5y ago

smelh sy...dkt peha..ruam..

Normal. Mmg badan berpeluh time preggy. Dalam sehari tu banyak kali mandi.