badan panas

Salam momy. Sy dh msk 3 bulan, normal ka badan kita suhu panas. Sy dh ke klnik sblm ni dan doc bg paracetamol dan ubat selesema yg sy blh ambik dosage yg sesuai untk ibu mengandung. Tp blh dikatakan tiap hari badan sy panas.. Mcm nk demam pun ada jugak.

6 Balas

Normal kot sis...mgkn pembawakan baby atau perubahan hormon semasa hamil...kalo xselesa kerapkan mandi, basahkan bdn..semoga sihat2 selalu ye sis..