panas2🥵🥵

Nak Tanya waktu mengandung ni badan jadi panas ka? Badan sy panas sampai baju dan seluar yg sy pakai pun jadi panas🥵🥵... Tapak tangan pun pedih🥵

5 Balas

Iya memang normal. Waktu mengandung ni jantung akan pam darah dengan lebih banyak dan laju ke seluruh badan dan juga ke baby. Jadi disebabkan kandungan darah yang banyak, badan memang akan terasa lebih panas dari biasa

Haah.. Ikut atas org.. Sycmtu dlu. Pns gilee.. Tkr bju bp hlai shri... Psg econ jeee manjang

Ya.. mmg mcm tu.. saya pon panas ja time ngndung ni

sama.. panas jugak sampai tak boleh tdo malam²..

normal..volume darah kite semakin meningkat