Baby 1 bulan panas

Haii mommy2.. Nak tnya, ada tak sini yg baby panas badan kepala tp tiap waktu malam sja panas.. Suhu normal x tinggi.. Blh suggest x apa yg patut dibuat.. Sy lap2 badan kpala baby pkai towel basah ja skg.. #firsttimemom

2 Balas

Baby baru lahir memang panas sikit sis. tapi suhu diorang normal je. Jadi kalau rumah takda aircond. boleh pakaikan baby rompers pengan pendek sahaja, then bedung kain yang nipis . kalau ada aircond boleh baju seluar panjang, then bedung. Baby memang lagi cepat rasa panas dari kita yang dewasa.

1y ago

Sy hri tu bby kuning dah x bedung dah.. Org ckp jgn bedung nt kuning x turun.. Naah smpai skg x bedung.. Nasib bby ok jg 🙏🏻

Sy rasa normal sbb anak sy pun mcm tu.. pkaikan bedung/pkaian nipis sikit

1y ago

Sis kasi lap2 jg badan baby?