X dapat datang ke kk masa appointment

salam mommy.. sya baru buka buku pink.. selepas 2 minggu doctor suruh dtg lagi untuk scan baby.. besok adalah appointment sya untuk scan baby .. kalau kita x dpt dtg ke kk mase appointment untuk scan baby agak2 kena marah x yea? sebab sya x berapa sihat, sekarang ni rasa loya sgt dan sakit kepala .. makan pun x berapa nak.. sekarang ni 11 minggu.

10 Balas

Tak kena marah. Hehe. Call KK, bgtau x dpt dtg, so, KK akan aturkan tarikh lain. Dlm masa sama puan doa lh moga esok puan kuat baik2 aje boleh gi klinik, so, tak lah lama nak menunggu check up appoinment. moga dipermudahkan

3y ago

terima kasih puan.... saya tadi dah pergi ke kk dah... doctor bagi ubat loya dan sakit kepala juga. Alhamdulillah.. baby semua okay dan sihat..

kalau esok puan dtg, alang2 boleh jugak dptkan ubat loya & sakit kepala utk ibu hamil. kalau tak ada org yg boleh tlg hantarkan, esok pagi call la kk bagitahu utk tukar tarikh

3y ago

mcm kk tempat sy bukan kawasan tumpuan jd anggaran masa menunggu tu lebih kurang 1/2 jam kalau hari rabu. kalau puan betul2 x larat nk tunggu giliran lama2 call je klinik ye inform yg puan x sihat. puan rehat je

kk sy buka buku telampau ramai org...tapi kalau appointment utk scan baby je xlama..just jumpa doc je utk scan...aritu sy 1/2 jam je tunggu pastu dah settle boleh balik ☺️

3y ago

oh yea ke... tu lah sis... kk dkat tempat sya pun macam tu ramai juga... masa sya buka buku hari tu datang pukul 8 pukul 2 baru selesai... dah lah alahan ..

kalau KK tempat saya , nurse tu ta bising pon , tapi kalau nurse KD bising😅 nnti die akan ckp nurse atau doktor kT KK akan marah dieorg 😅

3y ago

tu lah sya pun takut misi bising je... tadi pun sya pergi dah ke kk cuma lewat sikit lah dalam pukul 11.

kalau kat tmpt sya xdpt dtg ke kk blh call bgtau ke sis.. bgtau xsihat n nt nurse akan bg tarikh baru ..

3y ago

alhamdulillah.. semoga mommy n bby sentiasa sihat.. ☺️☺️

Call je kk bgtau tk dpt dtg kalau dh tk larat sgt sis.. Nk menunggu giliran kat kk nnti pun lama

3y ago

terima kasih mommy... tadi sya dah pergi kk tapi lewat sikit dlm pukul 11.. doctor bagi ubat loya dan sakit kepala 😊

better call klinik tersebut utk maklumkan x dapat hadir

3y ago

oh yea ke ... okay baik sis ... apa2 insyaAllah esok sya call . thanks sis

kena call klinik bgtau xdpt dtg, jgn senyap je..

3y ago

terima kasih mommy... tadi sya dah pergi kk untuk scan tapi lewat sikit dlm pukul 11.. doctor bagi ubat loya dan sakit kepala

Tak lah.. call je KK minta reschedule

3y ago

terima kasih mommy... tadi sya dah pergi kk tapi lewat sikit dlm pukul 11.. doctor bagi ubat loya dan sakit kepala

call klinik