Terhidu pembakaran krim

Salam mommy. Semalam balik rumah mertua, masa nak g toilet ternampak adk ipar duk bakar sudu kat dapur. Sy g jenguk laa duk buat apa, rupanya duk bakar krim katanya nak uji ada mercury ke tidak(biasalaa budak2). Sy jd ralit jgk laa sekejap, xlama tu baru tringat sy tgh mengandung, terus xtgk dah. Tp jd risau laa kot2 ada kandungan apa2 dlm krim yg dibakar tu 🥺 Cuma seingat sy, sy xrasa terhidu bau atau asap pun sbb dia sekadar menggelegak je dlm sudu tu, xde asap pun. Harini sy jd overthinking laa risau effect apa2 pd kandungan sekiranya krim yg dibakar tu mengandungi merkuri dan sebagainya. Apa pendapat puan2 ya? 🥺

1 Balas

Takde apa puan.. jangan kita amalkan pakai produk tu je.. Dont worry okay..

1y ago

Alhamdulillah lega sy dgr. Terima kasih bnyk2 puan 🥰